Vi, Jens och Adam, älskar ju Malmö Redhawks över alla andra lag. Och vi skulle aldrig få för oss att erkänna att något annat lag är något att ha. För det är de ju inte. Men det finns ett gyllene undantag – Leksand Stars.
Och det är inte bara för att gamla fina Skåne-stjärnan Jonas Bergquist spelade där när de var som allra bäst. Det var länge sen nu och vi har mest hört talas om det, vi var för små när det hände. Min, Jens, pappa pratade alltid om hur intressant det var att följa både hans hockeytalang och hans nya dialekt – en härlig blandning av skånska och dalmål. Det hade varit nåt att höra!

Men hur som helst så har Leksand alltid varit ett lag som det är kul att möta och det känns alltid lika tråkigt när vi och de inte längre är i samma serie, om de går upp eller ner eller om vi gör detsamma.

Saknade denna säsong
Tyvärr är de ju i Allsvenskan den här säsongen och vi i SHL. Vi hoppas båda två att vi snart hamnar i samma serie igen för vi saknar dem, tro det eller ej! Därför har vi bestämt oss för att göra en road trip senare i vår – till Leksand. Vi hittade inget Hotell i Leksand som riktigt föll oss på läppen och ska vi nödvändigtvis åka iväg så långt vill vi bo bra. Vi hittade Green Hotell som ser helt fantastiskt ut. Det ligger inte i Leksand utan i Tällberg men det är så pass nära att det inte gör något. Vi kan enkelt ta en taxi hem från Tegera Arena efter att ha sett Leksand Stars på plats. Och sätta oss i bubbelpoolen och ta igen oss. Och så hotellfrukost dagen efter – jag menar kan det bli bättre? Nu ska vi bara välja hemmamatch vi vill se så bokar vi rubbet!