Det är verkligen märkligt hur lätt det är att beställa olika saker över nätet numera. På bara några år har vi gått från att vara i ett läge där vi ville känna och ta på produkterna innan vi köpte dem, till att befinna oss i en situation där vi gladligen klickar hem det som intresserar oss och provar på. Det har sträckt sig så långt att man i princip kan beställa ett helt hus online om man skulle vilja det, men riktigt så långt känner jag att jag inte behöver gå. Det räcker gott och väl med en alldeles sprillans ny garageport!

Att leva i en hockeyfamilj har sina effekter på huset, rent fysiskt till och med. Ni har säkert hört talas om att Björn Borg stod och slog en tennisboll fram och tillbaka i många, många timmar och att det resulterade i en fantastisk karriär. Det många kanske inte vet är att hockeyspelare brukar göra på samma sätt, men givetvis med hockeyklubba och puck istället, vilket såklart är helt värdelöst för livet på en garageport. Genom åren så har min garageport fått utstå rejäla smällar, och ju bättre jag har blivit desto mer träflisor har det flugit från garageporten i fråga.

Nu när jag lagt av med hockeyn så är det dags att se över garageporten, och var gör jag det bäst om inte på nätet! Jag har varit och spanat in garageportarna på www.sandoporten.se och är riktigt intresserad av flera av portarna. Jag står i valet och kvalet mellan en takskjutport eller om det blir en segmentport, det jag vet är att det är Sandöporten som kommer leverera det till mig, för det går ta mig tusan att få precis allt man kan önska sig till garageporten. Det lär väl kanske bli en härligt röd färg på porten som en tydlig och passionerad utsmyckning av garaget.