Tjääääna..

Tycker det är så sjukt skönt program, Café Bärs.. ”Tjääna”.. Tror nog alla i gänget säger sådär nu när vi möts, haha!

Redhawks blir utan sin skyttekung 🙁
Tja, vad har hänt sedan sist då? Visade sig att Björn Svensson inte får fortsätta i Redhawks. Han hamnade på delad förstaplats med Andreas Thuresson med 14 mål under säsongen. Synd tycker vi. Tror han hade haft en bra potential att kunna växa in i laget på ett bra sätt ändå som den skyttekung han är. Ibland förstår man inte hur dom tänker, men men måste ändå lita på att de vet vad dom gör. Det finns säkert en plan bakom även detta, men vi önskar verkligen Björn lycka till med sin framtid. Du har varit grym grabben, tack för den här tiden!

Galen efterfest hos Calle
I helgen som var så drog vi ut på krogen en sväng efter en spelkväll hemma hos oss. Vi körde lite FIFA och jag vann såklart, hehe. Adam träffade en brud där som hängde med på efterfesten till Calle sen. Schysst tjej, absolut – men det som var så sjukt roligt var att hon typ tvingade Adam att testa smink på honom. Jag tycker inte att det är jättefarligt egentligen sålänge det ser naturligt ut, jag menar – man måste väl få göra som man vill. Men Adam var heeeelt galen och bara ”Nej men det är fan inte min grej alltså” men hon jagade honom runt i Calles lägenhet. Garvade fan läppen av mig.

Hon körde med nå smink och ekologisk hudvård som hon hade köpt på finamig.se och när hon såg att Calle hade skäggolja hemma blev jag också nyfiken så var tvungen att prova. Man var ju lite smått berusad också, haha – men den var nice tycker jag. Får se om man ska ta och bli lite mer mån om skägget kanske..

Nu ringde pappa och behövde hjälp med att köra prylar till tippen, så adios suckers!

/ Jens