Min syster fyller snart 30 år och jag sitter och funderar på vad jag ska ge henne i present. Jag är verkligen inte bra på att köpa presenter, men 30 år är ju lite av en milstolpe i livet och då känns det som att jag borde lägga lite energi på att faktiskt hitta en bra present. Det blir en ganska stor fest och hon kommer ju antagligen att få ganska många presenter, så det gäller att hitta något som är så pass unikt att inte 10 personer till har tänkt samma tanke.

Blommor och choklad går förstås alltid hem, men det är å andra sidan lite tråkigt också. Det visar inte direkt att man har ansträngt sig. Jag har haft en liten tanke om att köpa löshår till henne eftersom hon håller på mycket med sådant och det inte direkt är en billig hobby. Dock vet jag ju inte alls vad man ska köpa för märke och färg och sådant, men jag skulle kunna snacka med hennes kille Krister och fråga om han kan gå och rota lite och se om han hittar någon förpackning. Så länge jag vet vad hon använder så kan jag ju söka efter samma löshår online.

Jag har faktiskt redan tittat lite på nätet och hittat en sida som heter Löshår Online (http://www.loshar-online.se) som verkar ha ett ganska bra utbud, men som sagt måste jag ju veta vad hon vill ha för annars kan det ju bli katastrof istället. Men OM jag nu skulle pricka rätt så tror jag att det skulle bli den bästa presenten som jag någonsin kommit på. Den är personlig, den visar att jag har tänkt till och den är användbar samtidigt som hon sparar pengar. Men det är ett stort OM än så länge, för det hänger ju på att Krister kan hitta ledtrådar åt mig. Så vi får se vad det blir. Tar gärna emot tips och förslag på annat!