Ja, ni kanske undrar vilka vi är som ligger bakom denna sida. Därför ska vi nu presentera oss lite. Håll i hatten!

 

Adam Andersson

Ålder? 24

Vad jobbar du med? Kränger mobiltelefoner, jobbar lite överallt i Sverige, men försöker att hålla mig till Skåne iallafall.

Varför blev det Redhawks? Jag är uppväxt i Lomma, men har faktiskt en hel del släktingar som är inbitna Rögle-fans. Som tur är hade jag huvudet på skaft redan som liten pojkspoling och bestämde mig tidigt för att det var MIF, som de hette då, som gällde. De flesta av vännerna höll ju även dom på MIF så.

Vilken är din favoritspelare? Juha Riihijärvi, helt klart. Vilken karaktär och en legend i Redhawks.

Bästa hockey-minnet? Svårt att välja något, men det måste bli kvalserien 2006/2007 när vi tog oss tillbaka till finrummet igen. Det var grymt skönt och då kändes det verkligen som att vi var tillbaka i Elitserien för att stanna..

 

Jens Silvers

Ålder? 29

Vad jobbar du med? Frilansande skribent, med en webbyrå som huvuduppdragsgivare.

Varför blev det Redhawks? Med en farsa som tidigare spelat en sväng i MIF och senare sadlat om till harcore-supporter så var det inte mycket som kunde gå fel. Jag är uppvuxen i en MIF-Familj!

Vilken är din favoritspelare? Kim Johnsson. En stor och tung back som krossade allt i sin väg, dessutom var han en Malmöpåg som tagit sig hela vägen till A-laget, vad finns det att inte gilla med honom?

Bästa hockey-minnet? Andra SM-Guldet! Jag kommer knappt ihåg det, eftersom att jag bara var 10 år. Men jag hade gått med min pappa på de flesta matcher säsongen 93/94 och självklart såg vi alla matcher i slutspelet, guldmatchen den 14 april kommer jag aldrig glömma!

 

Sådärja, då har ni fått lära känna oss lite bättre!