uterumVet ni vad jag har gjort, bara sådär spontant, helt ur det blå? Jag har fixat ett uterum till mitt hus! Det var något som jag aldrig trodde skulle hända, och ska jag vara helt ärlig så har jag alltid sett det som en form av pensionärskuvös, där det mest blir varmt, vindstilla och allmänt jättejobbigt. Det som fick mig att ändra mig var en kompis, som precis byggt ett uterum och jag spenderade några dagar hos honom nu i våras. Efter att ha provat på att sitta i uterummet så kan jag lugnt påstå att det var bland de bästa av husupplevelser som jag har haft, och jag var bara tvungen att själv skaffa mig ett.

Sagt och gjort. Jag funderade ett tag på om jag skulle försöka mig på att bygga det hela själv, men efter att ha börjat kolla på det så insåg jag att det var bättre att kontakta proffsen för att det skulle bli gjort bra och på rätt sätt. Jag vill ju liksom inte ha ett uterum som inte uppfyller de krav och behov som jag har. Så jag kontaktade helt enkelt Uterumsmästarna, ett företag som bevisligen vet vad de håller på med, för aldrig har jag varit med om liknande skicklighet och framför allt servicetänk. De tog hand om allt, och jag behövde inte göra en enda sak.

Det var en skön känsla, att helt och hållet bara kunna lägga över allt ansvar kring utförande och sådant till några proffs. Om det skulle bli så att jag själv skulle gjort jobbet så skulle inte uterummet vara klart idag, men som tur är så inser jag mina egna begränsningar. Tack vare självinsikt och experthjälp från Uterumsmästarna kan jag nu sitta och njuta många och långa dagar i det som kommit att bli det bästa rummet i hela huset!